סבתא רחל
  • דף הבית
  • אודותינו
  • חינה
  • תלבושות
  • עיצוב והפקת אירועים
  • מתוקים
  • קייטרינג
  • המלצות
  • צור קשר
  • English
  • דף הבית
  • אודותינו
  • חינה
  • תלבושות
  • עיצוב והפקת אירועים
  • מתוקים
  • קייטרינג
  • המלצות
  • צור קשר
  • English

סבתא רחל
חינה • תלבושות • הפקת אירועים •
קייטרינג

כתובת: בנימין שמוטקין 19, ראשון לציון
טלפון: 054-2211519
liron.brami@gmail.com

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
סבתא רחל
  • דף הבית
  • אודותינו
  • חינה
  • תלבושות
  • עיצוב והפקת אירועים
  • מתוקים
  • קייטרינג
  • המלצות
  • צור קשר
  • English
  • דף הבית
  • אודותינו
  • חינה
  • תלבושות
  • עיצוב והפקת אירועים
  • מתוקים
  • קייטרינג
  • המלצות
  • צור קשר
  • English
מתכונים לעוגיות מזרחיות מסורתיות
ראשי » מתכונים » מתכונים לעוגיות מזרחיות מסורתיות

vg nbgvcfמתכון להכנת הדבלות, פיזואלות, מניקוטי- (מרוקו,טריפולי תוניס) הישר מבית סבתא רחל

את העוגיות המזרחיות תמיד מתחילים מהבצק
מתכון פשוט להכנה צעד אחר צעד

איך מכינים בצק דבלה?

מרכיבים:

4 ביצים

כף שמן

חצי כפית מלח

וקמח לפי הצורך

עד ללישת בצק מעט סמיך לא מידי

 

אופן הכנת העוגיות:

  • שמים בקערת גדולה מאד המרכיבים להכנת הבצק
  • לשים את התערובת בנמרצות עד לתערובת אחידה
  • משמנים קערה ומניחים בה את הבצק למנוחה על ידנו…
  • מקמחים משטח עבודה ומניחים עליו כמות קטנה מהבצק,
  • משטחים את הבצק לרצועה ארוכה מרודדת (מאד עד לעלה דק דק)
  • חותכים רצועות ארוכות לאורך במרחק של 4 ס”מ
  • מחממים סיר עמוק עם שמן לטיגון
  • כל רצועה יש לתפוס על שני אצבעות פתוחות מעט לגלגל על שניהן באופן אוורירי וחופף ולהדק עם הבוהן את הקצה (לשמור על רווחים)
  • לוקחים מזלג ומכניסים לעיגול שנוצר.
  • טובלים בשמן ועם המזלג עושים תנועה מעגלית לבצק עד ליצירת שושנה
  • מוציאים את המזלג ממשיכים עם רצועה נוספת
  • יש לסנן את הדבלות לאחר הוצאתן מהשמן
  • יש לטבול בדבש ביתי תוצרת סבתא רחל

 

רצוי לאחר טבילה בדבש להוסיף סומסום

בתאבון :)

 

המלצות הגשה:

כדאי לטבול את העוגיות בדבש ביתי

מתכון של סבתא רחל

חומרים להכנת הדבש:

  1. כוס וחצי מים
  2. 3 כוסות סוכר
  3. חצי לימון סחוט

 

  • שמים בסיר עמוק את כוסות הסוכר והמים ומחממים על להבה נמוכה מאד,
  • תוך כדי בחישה מוסיפים את הלימון עד שמתקבל מרקם סמיך ובהיר
  • את תערובת הדבש יש לבחוש כל זמן הבישול באיטיות ובסבלנות ובבקשה בזהירות!!
  • מסירים מהכיריים.

 

זהו מתכון לדבש מסורתי אשר טובלים בו את רוב העוגיות המזרחיות המסורתיות  טעים מאד!!!

את עוגיות המעקרוד, הדבלות/פיזואלות, שבקייה ניתן לטבול ולסנן לפני הגשה…

ממתינים עוד קצת שיצטנן ויאללה לטרוף!!!

תגובות פייסבוק

« הקודם
הבא »
השארת תגובה

ביטול

רוצים לקבל פרטים נוספים? צרו קשר






מתכונים אחרונים באתר

מתכון להכנת עוואמה

טבלת המרות

מתכונים לעוגיות מזרחיות מסורתיות

מתכון להכנת מעקרוד – הישר מצרפת

מתכון לבצק חלה

עשו לנו לייק
https://www.facebook.com/pages/%D7%97%D7%99%D7%A0%D7%94-%D7%A1%D7%91%D7%AA%D7%90-%D7%A8%D7%97%D7%9C-savta-rachel/223042434457222
מאמרים נצפים ביותר

צביעת שיער

סמל החינה

הטאלומון

קייטרינג מתוקים מתכונים הפרשת חלה

חינה מרוקאית

שקוף.מדיה - בניית אתרים
כל הזכויות שמורות © 2016 - סבתא רחל - חינה • תלבושות • הפקת אירועים • קייטרינג

תשתית מתקדמת לאתרי וורדפרס | Easy-WP.co.il

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס